Aquesta es la meva forma de compartir el que m'agrada.

Aquesta es la meva forma de compartir el que m'agrada

divendres, 23 de novembre de 2012

RED VELVET


Primer de tot ja et sorpèn el seu color. Quan te'l menges no és fàcil distingir els seus ingredients. Té un punt de salat que li dóna la diferència als altres bescuits. La cobertura i el farciment no és gens embafador. Et menges un tros i al cap d'una estona ja t'estàs menjant un altre. Crec que la gent que no és llaminera els hi agradarà.
Per si voleu provar de fer-ho aquí teniu la recepta.

INGREDIENTS SECS:
  • 250 gr. de farina sense llevat
  • 300 gr. de sucre
  • 1 culleradeta de cacau en pols
  • 1 culleradeta bicarbonat
INGREDIENTS HUMITS:
  • 2 ous
  • 250 ml. d'oli d'oliva
  • 240 ml. de buttermilk (es pot sustituir per 240 ml. de llet anb 2 culleradeta de suc de llimona. Deixar-ho repossar 10 minuts.)
  • 1 culleradeta de colorant vermell
  • 1 culleradeta de vinagre de vi blanc
  • 1 culleradeta d'aroma de vainilla.
CREMA DE FORMATGE
  • 450 gr.de formatge cremós tipus Philadelphia o Mascarpone.
  • 90 gr. de mantega sense sal.
  • 140 gr. de sucre glass tamisat.
  • 1 culleradeta d'aroma de vainilla.
Preparació:
Preescalfem el forn a 165 º i engreixaren el motlle amb mantega.
Primer de tot tamisem la farina en un bol i la reservem. En un altre bol barregem amb la batedora de varetes l'oli, la butermilk i el sucre durant uns 5 minuts o fins que quedi cremós. Afegim els ous un a un, és a dir introduïm un ou i ho batem i després afegim l'altre i batem fins que quedi tot integrat. En un bol petit posarem el cacau, el colorant i la vainilla, ho barregem amb una culleradeta i l'afegim a la barreja anterior. Ho remenem i després posem la sal i anem afegint la farina a poc a poc sense que les varetes deixin de rodar. I per acabar la massa, en un altre bol petit mesclem el vinagre amb el bicarbonat i ho afegim al bol principal i remenant amb una espàtula de silicona.

 
El passem a un motlle de 24 o 26 cm i ho posem al forn uns 45 m. Per comprovar si està ben cuit agafem un escuradents llarg i punxem al centre del pa de pessic si surt amb restes o humit ho hem de deixar coure uns minuts més. En treure'l del forn hem de deixar que es temperi uns 5 minuts i el transferim després a una reixeta perquè es refredi completament.
Per fer la crema del farcit i la cobertura haurem de barrejar la mantega i el formatge en un bol amb la batedora. Afegim la resta d'ingredients i mesclem fins que quedi una massa cremosa.
Partim per la meitat el pa pessic i hi possarem una part de la crema de formatge i la resta la farem servir per cobrir.



I per últim de tot, decorar amb sucre colorajat o aquí hi entra la teva imaginació.


Espero que ho proveu i em doneu la vostra opinió.
Gràcies.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada