Aquesta es la meva forma de compartir el que m'agrada.

Aquesta es la meva forma de compartir el que m'agrada

dijous, 26 de desembre del 2013

CUPCAKES RED VELVET

Unes de les meves primeres entrades en el blog va ser un pastís que es diu red velvet.
Doncs aquesta està dedicada als cupcakes basada en la mateixa massa. El seu sabor sorprèn, busques una comparativa, però no es ni xocolata ni vainilla. Es dolç però amb un punt de salat. I la seva cobertura una crema de formatge amb base de mantega i sucre glass.
Us la recomano. També us deixo un enllaç amb la recepta. Cliqueu una mica més amunt sobre la paraula red velvet de color vermell i s'obrirà la página on hi ha la recepta.
Aquí teniu diferentes maneres de presentació.




dimarts, 10 de desembre del 2013

TAULA DE POSTRES

Feia temps que volia preparar una taula de postres, doncs he tingut la oportunitat de fer-ho per celebrar l'aniversari de la Berta.
Vaig començar a mirar per internet varis tipus de presentacions, idees, temàtiques, etc.
El que tenia clar era que havia de combinar dolç i salat, perquè havia de ser un berenar- sopar.
Vaig fer tota una llista del que hi volia possar i ho vaig dividir en tres parts:
  • La primera hi havia unes plates amb llesquetes de pa amb tomàquet, unes amb truita de papates, altres amb butifarra blanca, llangonissa i fotmatge. També hi vaig possar-hi pa de motlle amb formatge i pernil dolç.
  • La segona, que era la part central, hi vaig possar el pastís, part important de la celebració. També com a refrencant vaig fer unes broixetes de fruita.
  • I la tercera, era la part més dolça. Uns cupcakes red velvet amb crema de formatge, unes galetes decorades amb glassa en forma de papallones, unes flors fetes a partir de nuvols en forma de cor (idea treta de de Keyks),i unes piruletes de xocolata blanca amb la foto de la Berta.















dimarts, 3 de desembre del 2013

UN PASTÍS DE XOCOLATA RÀPID

Aquesta tarda han vingut a berenar unes amiguetes de la meva filla per celebrar el seu aniversari.
No tenia temps de fer un pastís amb decoració, però si que tenia glassa feta i un preparat de pastís de xocolata del Dr. Oetker, ja ho sé que com fet a casa no hi ha rés, però ha sigut una urgència.  Doncs be he combinat les dues coses. Quan el pa de pessic ha estat fred li he possat per sobre la glassa amb els lacasitos i sucre de colors.

A les nenes els hi agradat molt, però el que els hi agradat més es poder jugar tota la tarda juntes.




dilluns, 2 de desembre del 2013

MOLTES FELICITATS OLEGUER

L'Oleguer, diumenge passat va celebrar el seu aniversari amb els seus amics, fent una dinar a casa. I com a sorpresa per tots, la seva mare em va encarregar un pastís. Tot parlant amb la Núria de la temàtica del pastís s'ens va acudir que la manera de fer sentir-se com el jefe de la banda seria amb l'estrella del Sherif.
Aquí teniu el resultat:






El dintre està fet a partir de dos pans de pessic, un de xocolata i l'altre normal. El farciment, en un pis hi ha mermelada d'aranyons i l'altre una crema de xocolata amb sucre bru ("moreno"). Recobert de fondant donant la forma de l'estrella. La decoració també es fondant.

Espero que us hagi agradat. I si voleu podeu deixar les vostres opinions i comentaris.
Gràcies.